Miért mi?

Mivel nyújtunk mi többet Önnek?

Válassza a minőséget,
s élje át a különbséget!

Válassza a minőséget, s élje át a különbséget!

Így szól a mottónk. S ez nem csak szlogen. Ez hitvallás, célkitűzés és filozófia. Mi így gondolkodunk, eszerint működünk. Számunkra a legfontosabb a vevői igények maximális kielégítése magas szakmai minőséggel. Mire gondolunk, amikor a minőséget és a különbséget említjük?

Legyünk őszinték!

A mai világban, ahol mindenki mindent el akar adni, a mi területünkön (legyen az oktatás, trénig, mediáció, tanácsadás vagy egyéb pszichológiai szolgáltatás) is megszaporodott a képzők, trénerek, coachok s egyéb szakemberek száma. A kínálat bővülése hasznos és szükséges, de a gyarapodás bőven hozott negatívumokat is. A külföldről adaptálás nélkül átvett képzések a magyar megrendelők egyéni igényeit gyakran nem képesek kiszolgálni. Továbbá a gyorstalpalón kiképzett, tapasztalattal, kellő empátiával, önismerettel nem rendelkező oktatók, trénerek és segítők, az anyagiaknak alárendelt oktatásszervezés mind-mind csökkentik a szakmai hatékonyságot és a vevői elégedettséget. Természetesen sok a jó szakember, de tudni kell jól választani.

Mi miért vagyunk mások?

A tőlünk megrendelt bármilyen szolgáltatást már a tervezés szakaszától a megrendelővel együtt alakítjuk, és folyamatosan az ő igényeire szabjuk. Valljuk, hogy minden ember más, emiatt képzéseink, tréningjeink egyediek, és maximálisan a helyi szükségletekre szabottak, egyénileg és csoportosan is megvalósíthatóak. Összeszokott, profi csapattal dolgozunk, nem gyártunk magunknak hamis, félrevezető titulusokat. Csapatunk minden tagja az ERANGER AKADÉMIA szigorú szakmai követelményeinek megfelel, és saját területén magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező, az emberi fejlődés iránt elkötelezett szakember.

S így valóban működhet?

A minőségi szolgáltatás CSAK így működhet! Ezt bizonyítják mutatóink, számaink, elégedett ügyfeleink, referenciáink.

Tények rólunk

A 25 éves tapasztalat párosul a fiatalos lendülettel.

Dolgozunk gazdasági szervezetekkel, állami intézményekkel és magánszemélyekkel is.

Elégedett partnereink száma jelentős: Több mint 750 csoporttal, 17.000 órában, 22.000 emberrel dolgoztunk, közülük sokan többször is megtiszteltek minket bizalmukkal.

Több mint 200 órás konferenciai és előadói tapasztalatunk van.

Az értékelő kérdőívek kiemelkedően magas elégedettséget mutatnak.

Legfőbb értékeink

Pszichológiailag kiemelkedően magas szakmai képzettséggel, tudással és tapasztalattal rendelkezünk.

SSzakmai igényesség, folyamatos megújulás és önfejlesztés, nagyfokú empátia, a gyors és hatékony problémamegoldás, a megrendelő iránti lojalitás és tisztelet jellemez bennünket.

Kizárólag tapasztalt, megbízható, értékeinket elvárásnak tekintő alvállalkozókkal dolgozunk együtt.

Korrekt áron, költség-hatékony megoldásokkal valósítjuk meg megrendelőink elképzeléseit.

Tények rólunk

Gyakorlati módszerekben magasan képzett, eredményorientált, lelkes, jó hangulatban dolgozó oktatói csapat a miénk.

Kínálatunk sokszínű: előadás, tréning, oktatás, tanácsadás, szupervízió, mediáció, coaching, önismeret, pszichoterápia.

Szolgáltatásaink csoportosan, párban és egyénileg is igénybe vehetők.

Minden munkánk helyzetelemzésre és igényfelmérésre épül, ötvözzük a nemzetközi humánismereteket, módszereket a magyar hagyományokkal, gondolkodásmóddal.