Akkreditált képzőhelyAz ERANGER Kft. engedélyeztetett képzésekkel rendelkező (köznyelvben akkreditált) felnőttképzést is folytató intézmény. Nyilvántartásba vételi számunk E-001025/2015.

Cégünk szakmai képzésekért felelős vezetője a felnőttképzésben 25 éves, de az akkreditált képzések kidolgozása ás lebonyolításának területén is több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik. A 2013. évi LXXVII. törvény előtti akkreditációs szabályokat és kritériumokat is teljesítettük, 2011 óta akkreditált képzőhelyként dolgoztunk (állami intézményekkel és magán cégekkel egyaránt), program akkreditációink 2007. óta voltak. Mind a Felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó, mind a Pedagógus Akkreditációs rendszerbe tartozó képzések területén is engedélyekkel rendelkezünk. 2013-ig több száz akkreditált képzés fűződik szakembereink nevéhez. Ezekről rendkívül pozitív referenciákkal rendelkezünk.

A 2013. évi LXXVII. törvény hatályba lépésével mi is elkezdtük képzéseink (újra) engedélyeztetését. Rendelkezünk különböző személyiségfejlesztő program engedélyekkel, de ügyfeleink igényeit figyelembe véve is dolgozunk ki és engedélyeztetünk speciálisan a megrendelő igényeire szabott képzéseket! A törvényváltozás óta eltelt időben nagy tapasztalatra tettünk szert az új törvény szerinti felnőttképzési előírások teljesítésének területén. Engedélyezett 30 órás pedagógus továbbképzéssel is rendelkezünk.


Nagy tapasztalattal s magas szakmai színvonalon vállaljuk képzések lebonyolítását, emellett a felnőttképzési törvény szerinti, komplett adminisztráció elvégzését, FIR, OSAP bejelentéseket, a szükséges dokumentumok elkészítését és rendelkezésre bocsátását, a minőségbiztosítást, a dokumentáció vezetését, fotódokumentáció készítését, s a tananyag elkészítését. Pályázatok elkészítésénél szívesen segítünk a képzések szakmai tervezésében. Szükség esetén vállaljuk akkreditált képzések kidolgozását, és engedélyeztetését.


Pályázatok megírásánál, vagy már megnyert képzések lebonyolításánál forduljon hozzánk bizalommal!